Bier PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
MONDAY 11 AUGUST 2008 17:18

Bier is een van de meest onderschatte dranken bij het eten. Van bier kun je genieten, er zijn erg veel smaken we hebben een aantal speciale bieren voor uw eten geselecteerd die uw gasten zeker weten te waarderen.

Deze bieren zijn bij uw feesten te leveren, vraag onze prijzen.

Barbar bier neem je met de mout smaak en subtiele smaak van honing. Het wordt gebrouwen met water uit artesische putten op de site van de brouwerij, in Quenast, een klein dorpje in het zuiden van Brussel.  Dit gebied is bekend voor de kwaliteit en de diversiteit van haar bieren.

Barbar bier wordt bereid uit een geheim en harmonieuze mix van gerst mout, hop en honing zorgvuldig geselecteerd door onze Meester Brewer. De traditionele brouwerijen methode, in verband met onze unieke stam van gist, en de nagisting op de fles, geeft Barbar de authentieke smaak van een zeer speciaal bier.

Geserveerd gekoeld op (5 ° C).

Het alcoholgehalte bedraagt 8%.

Beschikbaarheid:

33-cl bottles 33-cl flessen
15-l barrels 15 liter vaten Moeder Overste (Mother Superior), een bier van Vlaamse oorsprong, met sterk karakter.It is served in a clean dry glass with a beautiful head of unctuous foam. Het wordt geserveerd in een schone droge glas met een mooie kop van zalvende schuim. Geniet er maar met mate als Moeder Overste kan verraderlijk zijn ...

Gebrouwen bij hoge gisting, Moeder Overste is wat we noemen een Triple Beer.

Afhankelijk van uw smaak, te drinken op  (5 ° C) of bij een kamertemperatuur (10 ° C).

Het alcoholgehalte bedraagt 8%.

Beschikbaarheid:

 33-cl flessen
 75-cl flessen bouchage champenois
 15 liter vaten
 30 liter vaten 
Delirium Tremens, Brouwerij Huyghe, België, gerstewijn


De roze olifantjes die het etiket sieren verwijzen naar het eigenaardige verschijnsel dat je mee kunt maken als je te uitbundig van alcohol geniet en je eindigt in een delirium. Op dat moment weet je dat niet verstandig hebt gedaan, want bier gebrouwen met liefde, geniet je met verstand. Delirium Tremens maakt daar dan grapjes over maar het gevaar is reëel, want met een alcoholgehalte van 9% per volume is het geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Het hoge alcoholgehalte overheerst in de smaak en maakt het een warm, kruidig bier. Onlangs is op een wereldbierbeurs in Honk Kong Tremmens Delerium uitgeroepen tot beste bier in zijn soort

 

Hopus, België, extra speciaal

Hopus 33cl.

 

De vermaarde familiebrouwerij Lefebvre uit het Waalse Quenast heeft, zo mogen we rustig stellen, keihard toegeslagen met een grandioos nieuw bier.

'Ken uw klassieken', zo sprak een oude, wijze en eerbiedwaardige leraar op mijn school die het betreurde dat Latijn geen verplicht vak was. En laten we wel zijn: voor velen is Brutus, amarus flavusque toch vooral een soort hocus-pocus. Maar: ken uw klassieken! Want deze Latijnse woorden laten zich vertalen als 'sterk, bitter en blond' en dat zijn precies de kenmerken van een nieuw bier uit België: Hopus. Wij durven te zeggen dat dit nu al een klassieker in Bierland is.

 

 

Hopus heeft een alcoholgehalte van 8,5% per volume, is gebrouwen met maar liefst vijf verschillende hopsoorten in een brouwerij die maar liefst zes generaties brouwervaring heeft. De brouwerij heeft geïnvesteerd in een klassieke drinkervaring door een speciaal depot degustatie glas te doen vervaardigen, waarmee u naar keuze het depot apart van het bier kunt genieten? (U kunt het evengoed meeschenken - het geeft Hopus een prachtige smaak.)

 


 

 
 

 

 

LAST_UPDATED2