Onze Specialiteiten

Onze Producten

Automatic Backlinks

www.automaticbacklinks.com | 520: Web server is returning an unknown error

Error 520 Ray ID: 42f0c59ae704409a • 2018-06-22 18:28:04 UTC

Web server is returning an unknown error

You

Browser

Working
Hamburg

Cloudflare

Working
www.automaticbacklinks.com

Host

Error

What happened?

There is an unknown connection issue between Cloudflare and the origin web server. As a result, the web page can not be displayed.

What can I do?

If you are a visitor of this website:

Please try again in a few minutes.

If you are the owner of this website:

There is an issue between Cloudflare's cache and your origin web server. Cloudflare monitors for these errors and automatically investigates the cause. To help support the investigation, you can pull the corresponding error log from your web server and submit it our support team. Please include the Ray ID (which is at the bottom of this error page). Additional troubleshooting resources.

LinX in a category

Sigaren PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
WEDNESDAY 30 JULY 2008 20:27

Het roken van sigaren is te vergelijken met het aanschouwen van beeldende kunst, of het luisteren naar muziek. Hoe meer je ervan weet, hoe meer je ervan kan genieten.

In tegenstelling tot de sigaret heeft de sigaar een minder kwalijke reputatie. Het is dan ook geen puur massa-product. De ceremonie van voorbereiden, het roken, genieten, maken ze bovendien tot een gegeerde bekroning van speciale gebeurtenissen.

Hieronder de 10 top sigaren op deze wereld, het is mogelijk om bij uw speciale gelegen een van deze sigaren te bestellen. Prijzen op aanvraag en niet alle sigaren zijn altijd te verkrijgen.

Montecristo Edmundo

Het heeft wat tijd gekost maar eindelijk heeft de Edmundo de verwachtingen kunnen inlossen en een plekje weten te veroveren in de top 10. Een pittige, robuste sigaar met een bitterzoete smaak die je zal verkwikken. 

Partagas Piramides Le 2000

Deze stevige torpedo brandt als een droom. Geen exemplaar voor de beginnende sigarenroker wegens zijn complexe, winterige smaak. Herken de toetsen van kaneel, cederhout en peper.
Aangezien het hier gaat om een limited edition is ze moeilijk te vinden maar mocht je de kans hebben, laat ze zeker niet voorbijgaan. Een aanrader voor een winteravond. 

Padron 1964 Anniversary Imperiale

Dé trots van Nicaraguaanse sigaren-industrie. Dit is een smaakbom die je zal verstommen. Peper, sterke koffie, cederhout, kokosmat,.. Bovendien is de constructie zo goed als perfect waardoor je je geen zorgen moet maken over slecht branden. Neem ruimschoots de tijd om te genieten van deze unieke sigaar. 

La Aurora 100 Años Belicoso

Deze grootvader van de Dominicaanse sigarenmakers vierde zijn 100 jarig bestaan met een beperkte uitgave. Met zijn volle smaak en toetsen van specerijen, leer en hout is dit een bijzonder gegeerd maar ook bijna onvindbaar exemplaar. De prijs is navenant. Een van de meest zeldzame sigaren ter wereld.


Cohiba Siglo VI

Deze zesde en laatste toevoeging tot de lijn ter nagedachtenis van de ontdekking van Amerika door Columbus heeft de bijnaam 'kanonschot'. Een van de beste Cubaanse sigaren op de markt. Zijn volle smaak draagt er toe bij dat ze heel wat fans heeft.


Romeo y Julieta Churchill 

Als eerbetoon aan Winston Churchill,een van zijn bekendste rokers en volgelingen. In tegenstelling tot wat je zou verwachten van een sigaar gerookt door een man als Churchill, is dit een bijzonder elegant exemplaar die je zal inspireren. Maar vergis je niet. Zijn smaak is sterk, kruidig, mannelijk en in staat om een amateur te vloeren. Net als de man zelf. 

Bolivar Royal Corona

In 2006 nog verkozen tot beste sigaar ter wereld door sigaarkenners. Dit is een sigaar die je bij de keel zal grijpen. Een sterke smaak, afgerond met toetsen van specerijen, iedere keer smaakt hij anders, complexer, voller... Je ziet einde van de sigaar met spijt naderen. 


Fuente Fuente Opus X

Sinds zijn introductie in 1995, heeft deze sigaar als het ware een cult status bereikt. Zijn romige, volle smaak heeft bij de lancering heel wat hoofden op hol gebracht. Iedere arbeider in de fabriek mag er maximum 75 per dag rollen en het resultaat is het toppunt qua kwaliteit. Door zijn zeldzaamheid is hij aan de dure kant maar daar hebben degenen die er een rookten nooit over geklaagd.


Padrón Serie 1926 No. 1

De grote favoriet van heel wat kenners. Een ervan wist te vertellen dat het roken ervan hem leek als een verboden reis. Met een robuste, romige smaak, vervuld van de aroma's van chocolade, koffie bonen en leer is dit de koningin onder de sigaren.  


Cohiba Esplendido


De Cohiba werd ontworpen door Che Guevara zelf als een 'super' sigaar, gemaakt voor Fidel, zijn vrienden en wereldleiders. Ze mag enkel gerold worden door vrouwen en in het verleden werd hij zo goed als enkel gerookt door de machtigen der aarde. Toen ze in 1982 vrijgegeven werden voor het grote publiek zorgden ze voor een sensatie. Zijn smaak is in die mate complex dat hij moeilijk te beschrijven valt. De krater die deze smaakbom slaat is meters diep en laat een blijvende indruk achter. Als je ooit de kans hebt er één op de kop te tikken aarzel geen 2 seconden. 


 

LAST_UPDATED2